Over ons

Geweldige diensten voor bedrijven van de toekomst

Software image and text block

Aandacht voor de klant

Wij willen uw organisatie beter leren kennen, weten wat uw behoefte is en u vooral helpen bij het realiseren van uw projecten!  

Wij bouwen geweldige producten en leveren uitmuntende diensten om uw zakelijke problemen op te lossen.

Onze producten zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun prestaties willen optimaliseren.

Aandacht voor de professional

Wij willen jou beter leren kennen, weten wat je beweegt en geven volle ondersteuning, zodat je nog meer uit jezelf weet te halen!  

Een complete fabriek draait op jouw systeem. Hoe reëel is dat? “Normaal” gaat dit bij ons nooit worden, maar wel een dagelijkse realiteit. Jij bent open en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Je bent een helder en scherp denker. Analyseert. Ontwerpt. Houdt overzicht. Leert nieuwe processen en technieken kennen als je broekzak. Jij ontwerpt proces- en energiebesturingssystemen. Hoogspanning. Elektronica. Hardware. Software. Je leeft je uit in een professionele omgeving.
Wanneer jouw plannen je laptop verlaten en tot realisatie komen, dan wordt het spannend.

Samen met jouw collega's en de klant zorg je ervoor dat het ontwerp tot leven komt.

Software text and image block
Software image and text block

Persoonlijk

Currend gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Currend hoog in het vaandel.

Vrijheid

Currend is dan wars van de hiërarchische piramide. Voor ons geen vertragende managementlagen en onnodige staf. Doordat Currend de vrijheid heeft gecreëerd voor een open platte organisatie is alle ruis tot een minimum beperkt. Een beweeglijke organisatie met slagkracht op de plaatsen waar deze het hardst nodig is.

Ook plezier staat hoog in het vaandel. Omdat er geen hiërarchie is bij Currend, geen benauwende beperkingen of vertragende regeltjes, is het werken bij en voor Currend is leuk.

Software text and image block