Software image and text block

Hardware Engineering

Bij hardware engineering maakt Currend gebruik van ePLAN® om het ontwerp met de daarbij behorende componenten vast te leggen. Hiermee genereren wij het volledige elektrotechnische schema inclusief de benodigde opstellingstekeningen en stuklijsten.

Door onze jarenlange ervaring in verschillende industrieën kunnen wij u optimaal adviseren bij het ontwikkelen van een machinebesturing of procesautomatisering. Uiteraard houden wij daarbij steeds rekening met de geldende wettelijke eisen en normen.

Software Engineering

Door de jarenlange ervaring van onze engineers zijn wij in staat om goede software voor machinebesturingen en procesautomatisering te ontwikkelen. Het ombouwen van bijvoorbeeld bestaande S5 systemen naar nieuwe S7 systemen valt binnen de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Visualisatie van op maat gemaakte procesinstallatie mogelijk

De software engineer maakt gebruik van Siemens PLC software in combinatie met PC software. Door middel van een Scada pakket kan een op maat gemaakte visualisatie van de machine of procesinstallatie worden gerealiseerd. Uiteraard houden wij altijd rekening met de in uw branche of organisatie geldende normen. Teneinde een veilig gebruik te kunnen waarborgen, besteden wij veel aandacht aan een eenvoudige bediening en een goede controle over de machine of installatie.

Software text and image block

Outsourcing

Ons werk onder uw naam!

Software Members

Belast uw bedrijf niet met het oprichten van een extra afdeling.

Heeft u te maken met een tijdelijk of structureel capaciteitstekort? Gaat het om incidenteel voorkomende of zeer specialistische werkzaamheden? Welke reden u ook heeft voor outsourcing, bij Currend is elke projectfase in handen van ervaren en deskundige specialisten, van ontwerp tot realisatie. 
 
Currend kan de klanten op allerlei manieren van dienst zijn in elke fase van het project. Vanaf het vooronderzoek tot aan Turnkey-levering, van projecten op locatie bij de klant (detachering) tot projecten op ons kantoor.
 
Door onze uitgebreide kennis op het gebied van (industriële) automatisering en CAD software geven wij ook opleidingen en advies. Tevens begeleiden wij OEM's en System integrators met de implementatie van standaardisatie trajecten.

Interim

Een engineeringteam opzetten, inrichten, aansturen, motiveren, trainen met als doel om de resultaten te verbeteren. 

Dit is wat een interimmanager van Currend doet.

Odoo image and text block

Interim Engineerings manager

Heeft u een tijdelijk capaciteitsprobleem of is er een veranderingstraject gaande binnen uw organisatie? De interim-managers van Currend helpen u uit de brand. Al onze interim-managers hebben minimaal 10 jaar ervaring in het leidinggeven en managen van engineeringsmedewerkers en bijbehorende processen. Bij interim-management komen de disciplines van consultancy, coaching en training bij elkaar.

Bij trajecten waar een tijdelijk capaciteitsprobleem is ontstaan, zorgen wij voor meer nadruk op de aansturing, het op een hoger plan brengen van de medewerkers en aandacht voor het complete engineeringsproces. Hetzelfde kunnen wij u bieden bij een veranderingstraject waarbij tijdelijk meer nadruk op de aansturing is gewenst.

Vanzelfsprekend is het borgen van alle activiteiten die de interim-manager onderneemt om uw resultaat te verbeteren binnen uw organisatie noodzakelijk. Dit betekent dat u aan het eind van het interim-traject naast een geolied proces beschikt over de kennis die nodig is om het proces lopende te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Daag ons uit in een vrijblijvend gesprek en wij laten u zien hoeveel groei wij voor u kunnen realiseren.

Extra capaciteit nodig?

Bespreek de mogelijkheden tot samenwerking. Deze kennis blijft gewaarborgd door de lange-termijn relatie die wij met onze klanten aangaan.

Contact